Kultur på Damms Gård

Kultur på Damms Gård

Spillestedet i Felsted

Damms Gård, Gråstenvej 12, Felsted, 6200 Aabenraa


Næste koncert

Tirsdag d. 10. December
kl. 19:30

Kultur på Damms Gård med støtte fra
Kulturelt Samråd, Aabenraa Kommune

Når den danske duo HØGEN

går på scenen på Damms Gård i Felsted, så er det sæsonens absolut sidste koncert. Til gengæld er der lagt op til en ordentligt omgang god musik.

HØGEN

HØGEN er en duo bestående af Søren Høg på guitar og sang og Thomas Vilhelm på rytme-instrument. Og det er to garvede herre der lægger fra land med masser af soul, blues, rock, folk og ballader, ja, de kan det hele.
 
Duoen beskriver sig selv således:
Søren Høg, der i perioden fra 2002-07 udgav tre soloalbums under navnet Hawk bakket op af en lang række topmusikere fra ind- og udland, er efter en pause på ti år endelig vendt hjem til den musik, han elsker så højt, nemlig soul- og Rhythm’n’Blues.
 
I selskab med forlæggeren og trommeslageren Thomas Vilhelm er der lagt i kakkelovnen til en fremtid med soul, R&B og rock’n’roll i ascendanten, genrer de begge mestrer med sikker rutine og overskud. Sammen kalder de sig Høgen og en stor del af repertoiret består af Søren Høgs egne sange fra de tre engelsksprogede plader men der bliver også plads til enkelte udefrakommende favoritnumre.
 
Kig forbi og lad dig overraske. Det bliver en funky Tour de Force tilbage til rødderne med et par voksne herrer stærkt inspireret af kunstnere som Stevie Wonder, Marvin Gaye, Al Green, Ray Charles og Delbert McClinton.
 
Dog synger Høgen med sit eget næb og vælger sine egne musikalske flyveruter. Om Thomas Vilhelm bør man også lige fortælle, at han er en af de lokale. Igennem 80’erne var han et fremtrædende ungt menneske på den lokale musikscene. I starten af 80’erne var han først med på Radio Åbenrå, og sidenhen var han med til opstarten på Radio Mojn.
 
Den gang ikke under navnet Thomas Vilhelm men som Thomas Schmidt. Han var også trommeslager i et populært lokalt orkester, hvor han bl.a. spillede sammen med Nigel Ray Beck og Michael Nadolny. Så for alle lokale er der også mulighed for et gensyn med en af ungdommens markante stemmer.
 
Billetter bestilles ved Hans Jørgen på 60924669 eller herKultDG.dk
 
Billetter købes hos SPAR, Felsted og ved indgangen
 

 
I pausen vil der være mulighed for ”viel glögg og æbleskiver”.
 
Billetpris: Kr 150,-.
 

Kommende koncerter

Torsdag d. 19. Marts
kl. 19:30

Esben Just
entertainer, pianist m.m.


 

Her er noget mere i kan glæde jer til

Rikke Thomsen
synger på sin hjemstavns dialekt fra Blans.

Billet bestilling

Tryk på knappen 'Bestil her!'
Sæt dit navn, koncerten og det relevante antal ind.
Vi sender en bekræftelse i løbet af 24 timer.

Billetter kan også købes ved SPAR Felsted eller ved indgangen.


 

KultDG-maillisten

Få en mail
når vi har nyt at fortælle.


Tryk på 'Kom på Maillisten'
Send mailen - Så er du på maillisten.

For at afmelde mail adressen - Tryk på afmeld og send mailen.

 

Følg os på Facebook